Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOTICIES

Commemoració Dia Internacional de la Dona

Commemoració Dia Internacional de la Dona

El proper dissabte dia 11 de març al Local Social de Vilanova de la Sal, es celebrara un "Show Cooking" a càrrec Txica Dxef i un maridatge de vins del Monestir de Les Avellanes. Amb una mirada feminista platets que recordaran a la padrina, la mare, la tieta.... plats d'abans amb una mirada actual. Activitat oberta a tots els veïns i veïnes. Cal inscripció prèvia al teléfon de l'Ajuntament: 973 454 004, dia màxim per apuntar-se dimecres dia 8.

JORNADES DE NETEJA POPULAR

JORNADES DE NETEJA POPULAR

Dins de la campanya LET'S CLEAN UP EUROPE!, els pobles de Les Avellanes i Santa Linya, durant a terme del dissabte dia 14 de maig durant la tarda una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la nauta i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquest residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc...

Xocolatades populars per Ucraïna

Xocolatades populars per Ucraïna

Des del Municipi de Les Avellanes i Santa Linya diem "No a la guerra" i ens solidaritzem amb el poble ucraïnès organitzant una xocolatada solidaria a cada poble del municipi a Les Avellanes, Santa Linya, Tartareu i Vilanova de la Sal. Els organitzadors són les associacions culturals on tot el recaptat en l’acció humanitària s’ingressarà en el compte que ha creat Creu Roja de La Noguera per aquesta finalitat. Us convidem a tots a participar.

Tast Maridatge V Fira de la Sal - Sal Art

Tast Maridatge V Fira de la Sal - Sal Art

ART A TAULA Maridatge de plats cuinats amb plantes silvestres i productes de proximitat de la zona a càrrec d'Amanda Bataller amb vins biodinàmics del Celler Lagravera Diumenge, 31 d'octubre de 2021, a les 12:30 hores. Cal inscripció previa, al 973454004 (places limitades), preu per persona 10 euros. Tots els participants entraran en un sorteig de un "Lot de Sal" de les Salines de Vilanova de la Sal.

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2021

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2021

Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que té lloc , ininterrompudament a Catalunya, des del 1991. Estan considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. Aquest any, la festa major del patrimoni cultural és més especial que mai: se celebren 30 anys d’organització de les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya. Al llarg d’aquests anys, sota l'impuls de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner i l’Associació Capital de la Cultura Catalana, hem apropat la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural a la ciutadania. Centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori, any rere any, han obert les portes de casa seva i han donat a conèixer el nostre passat i la nostra identitat cultural. Així doncs, els dies 8 i 9 d’octubre et convidem a viure i celebrar amb nosaltres aquests 30 anys de descobertes del patrimoni cultural català amb noves activitats i experiències singulars: portes obertes el divendres dia 8 d’octubre al Centre de Dinamització de Tartareu, de 11:00 a 13:00 hores, i el dissabte dia 9 a la Cova Gran de Santa Linya, sortida des del pàrquing de la Cova a les 11.00 hores.

Document Actions