Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA a Vilanova de la Sal

DIMARTS 12 MARÇ 2019

El passat dia 8 per celebrar el dia internacional de la dona es va duu a terme un taller de creixement personal a càrrec del Sr. Carlos de Diego, Titulat en Ciencies de l'Educació i Ciencies Humanes, sota el títol:


" QUI ET DIU EL QUE TU VALS"


Al qual hi van assistir gairebé una trentena de veïns i veïnes, on també es va llegir aquest escrit:

Estimadíssimes amigues, companyes, dones,
Any rere any ens trobem davant del 8 de març i ens sembla que no avancem, perquè continuem defensant les mateixes reivindicacions que la primera vegada que vam commemorar aquesta data. Estem immerses en un món d’aparences i banalitats i tenim la percepció que en lloc d’avançar i guanyar drets, retrocedim i en perdem. Vivim una època de populismes on la recerca de vots i poder ha esdevingut l’objectiu prioritari en detriment dels drets fonamentals i de les llibertats democràtiques.
Però hem avançat molt, encara que no ens ho sembli, i continuarem avançant. L’any passat, el dia 8 de març, milions de dones vam sortir al carrer, dones de totes les edats, condicions, ètnies, religions, creences i opinions, dones de dretes i d’esquerres, demòcrates, liberals i republicanes ens vam manifestar a Barcelona i en altres indrets de Catalunya i del món.
M’omple d’orgull pensar que aquesta va ser la darrera manifestació a la qual vaig assistir abans de ser injustament empresonada.
Enguany també seré amb vosaltres des de la presó d’Alcalá-Meco o des de la sala del Tribunal Suprem, des d’allà on em trobi seré amb vosaltres defensant un món millor, perquè defensar, lluitar i treballar pels nostres drets és treballar per millorar la vida de totes les persones. Sé que tornarem a sortir, sé que continuarem lluitant, sé que res no ens farà por.
Des de qualsevol indret, des de qualsevol racó, des de qualsevol país continuarem la lluita feminista, ho devem a les nostres mares, a totes aquelles dones que abans que nosaltres van aconseguir que siguem on som, però també a totes aquelles que no van poder defensar ni gaudir dels seus drets com a persones, a totes aquelles que ni tan sols van poder demanar-los, ni somniar que els podien tenir, ho devem a totes aquelles dones que han patit pel sol fet de ser dones.
Volem un món just i solidari, les dones sabem com aconseguir-lo per això sé que no ens aturarem.
El dia 8 de març tornarem a sortir al carrer i tornarem a guanyar i jo amb vosaltres, des d’on sigui i com sigui sempre amb vosaltres. Us estimo

Galeria d'imatges