Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inauguració de la Piscina de Les Avellanes i del carrer Solsdevila

DIVENDRES 10 JUNY 2022

Aquest proper dissabte 18 de juny, el Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, l’Honorable Sr. Bernat Solé i Barril, presidirà l’acte d’inauguració de l’arranjament d’un tram del carrer Solsdevila del poble de Tartareu i de la nova Piscina Municipal del poble de Les Avellanes.

 

Els actes començaran a les 10.30 h amb la rebuda dels convidats, a la Sala de Plens del consistori, per part de l’alcaldessa del municipi de Les Avellanes i Santa Linya, l’Il·lma. Sra. Lidia Ber i Salmons.

També hi ha assistiran l’Il·ltre. Sra. M. Eugènia Puig-Gros i Clua, Directora dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Lleida, l’Il·lme. Sr. Miquel Plensa i Martínez, President del Consell Comarcal de La Noguera i la Il·lma. Sra. Anna Maria Calvís i Munsó, Vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera.

Després de les inauguracions, es farà un recorregut per les instal·lacions i un refrigeri per acabar l’acte.


L’actuació que s’inaugura és al primera anualitat del PUOSC, de les dues anualitats en què es preveu el seu desenvolupament d’aquests equipaments. Compren la millora de l’últim tram del carrer Solsdevila, i la construcció d’una piscina de 17x11 m descoberta, d’aigua salada, més respectuosa amb el medi ambient i amb les al·lèrgies, amb una amplia zona verda i ubicada al costat de la zona esportiva ja existent.


La segona anualitat es composa de dues actuacions una al nucli de Santa Linya, arranjament del carrer del Portal i una segona acció, al nucli de Vilanova de la Sal amb la construcció, d’una primera fase, d’un equipament polivalent esportiu cobert al costat de piscina municipal.


El cost d’aquestes obres ha estat sufragat per l’Ajuntament i ha comptat amb una subvenció del Departament de la Presidència de de la Generalitat de Catalunya través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), el cost total de les actuacions executades suma 287.000,00.- € i la resta de millores pendents ascendiran a uns 194.00,00.- € aproximadament, a realitzar durant els anys 2023-24.

 

Galeria d'imatges